Sunday, March 27, 2011

hidup aku bagaimana??


haihh.. 5a's itu je ke yg aku mmpu utk spm huh??


harap2 spm lagi bagus.. even x straight pon but pastikan yg A tu msti A+


I NEED TO BE MORE HARDWORKING! OHH YEAHH :P

sorry tp i tau u akan jadi same cam i.. thts y i post blog ni :P


hahahaha.. so now i can laugh happily,, bukan bemksud nk glakkan kau balik ke nk kutuk kau balik ke..
tapi aku dah agak dahh. paan akan buat bnde tu kat kau (:
to nadia jack: i mmg still stalk blog u syg.. bukan sbb i dengki ke ape cume i nk tau ape paan akan buat dgn u..
i dah agak dah yg die akan buat mcm ni.. utk pngetahuan u.. dulu pon die dah kate jgn pcayekan die 100% sume,, tp i percaya.. haihh.. itu mmmg silap i i admit,,
and one more thing yg akan buat die tinggalkan ssorg tu adalah bile prmpuan tu tunjukkan yg he's evrything.. die pnh pesan kat i dulu.. jgn anggap die bf.. tp nk buat mcm mane en? the way he treat me bapak ahh.. mmg cair habis ahh.. dgn ayat die sume,, hadeh,. dear nadia.. u know what.. i bukan la kn kate ape.. tapi i rase ending u nnt same jea mmcm i (:
u get ready ahh dari skrg..
just find another guy siap2 n one more thing! DONT EVER CONTCT HIM ANYMORE!
i penah buat yg psal cntct2 tu.. lame2 die cntct i balik.. but now dah x dah bcoz i have AIZAT! <3
HEHE.. i kesian kat u.. kite mngse PAAN.. haihh :P


ok wanie .. dah2 ahh tu nk kesah psl hidup org.. hidup kau pon xtntu agi :P

Saturday, March 26, 2011

hehe malu lak bile adik sorg ni bace (:


ghaaaarr! faiha post blog psl aku lak (: thnx dear sbb doakan kak wan pnye spm(:

Friday, March 25, 2011

video

Monday, March 21, 2011






I KNOW MY FACE UGLY GILAK.. BARU LEPAS NANGIS OKAYY??
and i manage to smile back,, sayangg.. this is ur present for me..
i'm sorry i xde pape nk beli melainkan kek lapis sarawak tuu..
hmm xpe2.. i have a big surprise untuk you next anniversary kay dearr..

P/s : ni lah hadiah yg paling comel and kreatif yang i prnah dpt :P
thn xsyg (: i love you so much

Sunday, March 20, 2011

cuti yg mmg gila hangout habis!

oh yaa! bfore tht.. nk paste ni jap <3
“(¯`*•.¸♣♦Tak perlu mencari teman secantik BALQIS jika diri tak seindah SULAIMAN ♦♣¸.•*´¯)”

betol kan ape yg die kate??
so kepade laki yg x hensem yg kat luar sane.. xpyh lahh asyik dok nk berangan nk awek cun2.. tgk muka anda dulu kayy??


so pasal cuti kali ni (: just nk ckp.. tak pernah ade satu hari pon aku xkeluar and macam biasa ahh selalu keluar ngan sape??
sapesape?? cube teka?? ahahha.. padahal sume tau.. yes,, him! totally him! my lovely bf! aizat mubarak.. perghh! menunjuk abis ahh ni ?
<3 GEMS! gharr! terover lak :P

so haritu .. imean semalam baru jea smpai kl again aftr 3 hari 2 mlm kat srwkk..
percutian yg pada mula nya bosan tp hari last bru nk best.. LOL! -______-
HAHA.. pe daa mak n abah ni enn?


so takde bnde nk cite skrg.. oh yeahh.. esk sekolah and aku x suke itu sbb kene bgn pkul 5.30 pagi ): hmm,,
then ape ehh?? haihh.. ntahh oh yeahh! keputusan exam aku yg sgt mncuakkan .. trutama nya addmths .. chmst bio physics tu twkal je lahh.. ape pon aku x minat okay..
tapi alhamdulillah stakat ni aku xpenah la failed mmane sains tu..


ohh.. harituuuu kan2.. harituu lahh.. dah lame dahh..
aku ade gi education fair due kali.. so tgh decide nk college ke U..
org kate college ni sosial sgt.. mmg betul ahh kann?? haihh.. so bored..
ntah.. malas pula rasenye nk pkir mase depann.. skrg msti pkir SPM!
9a's OOOOyeahh!
msti kalahkan
1. NADIA JACK
2. NAZURA ISHAK(SEDARA)
3.AIN(SEDARA)
4.SUME BUDAK MRSM (:
5.NAIMI FARIS (KAWAN TERCINTA)* soory naii! kau msuk dlm list sbb kau terlampau rajen wooiyyytt! aku jeles :P
6. BDK ASRAMA SEKOLAH DU;P haha :P
7.KAWAN2 SEKOLAH.. EVEN X SAME ALIRAN,. MESTI KALAHKAN JUGAK..
8. TU JELAHH.. NK BNYAK MANE AGI ENN?? NGAHAHA :p'


Okayy.. aku dah terlmpau bnyak merepekk.. maybe thts all! loves!



sorry ahh.. tapi sbnrnye saje je nk promote gmbar time kurus dulu:P blewwkk :P

Friday, March 18, 2011

ah kau..

hahaha.. tadi aku bace blog si arnab BURUK ni.. (haishh x baik betul! )
die dpt tujuh A?? woow! tahniah ahh. tapi xyahlah nk mnunjuk eh cik akak??
hahaha
:P
".. and guess what? yes, i mmg dah score pun 7A++ haha... ambik kau! kau boleh bid aku ker ? lol"


so eww okay??

haha.. kau dan kau.. aku sakit hati.. tapi...









aku dah maaf kan adik2 (: kak wan baek tau :P bwahahaha :P

to my dear AIZAT MUBARAK (frosted gems)


i love you so much! happy sweet anniversary sayang.. i know i'm wrong.. i slept when the moment we suppose to have a long talk and a sweet talk.. i'm sorry bcoz i can't be near you on our annivrsary sayang.. i'm sorry for evrythng): and now.. ijust wanna say tht i love you (: and whatever they say about us.. i really love you (': it has been three months we're tgther ang hope we'll be matured after ths (: no more LOVES fight aitt? hehehe :P
MONS <3 GEMS! and tht's really true (:
ILOVEYOUSOMUCH!

Thursday, March 17, 2011

rocketeer

adelah sorg budak pompuan ni

ye aku gemok
ye aku dah keluar dari mrsm
tapi boleh aku ckp smthing?
aku xkene buang okay? brape kali
aku nk ckp? taulah badan aku x solid tapi hati aku solid. academics aku solid otak aku solid.
kau?? tahun lepas pnye pointer pun cukup2 makan jea??layak ahh duduk mrsm?? baik bagi aku jea ganti tmpat kau kau pkir aku tak tau pape ahh pasal kau even aku dah blah dari maktab ksyngan aku tu?
aku harap kau bukak blog aku dan bace. aminn..
oh yea.. tak puas hati ape aku ckp pasal bf aku??
aku tau bf aku x HOT mcm bf kau.. hot sgtkah??
stkat dapt trnsfer2 kejadah kat jepun tu aku tak heran okay?
aku pnye bf sntiasa ade ngan aku, aku bhgie..
haihh lntak aku ahh!
dgr sini..
FAT PEOPLE ARE HAPPY PEOPLE! so?? jealous?? haha :P
kau rosakkan hari aku dgn mereka!

p/s kau yg tu tu tu.. spoilkan gmbar je!

sarawak!









my face are happy but my heart is sad.. i miss him already )':
my dear GEMS! <3


AIZAT! UTGK BETUL2 GMBA tu.. i pkai gelang you! <3

Wednesday, March 16, 2011

this is for you FROSTED GEMS!

Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku…ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu

Tuesday, March 15, 2011

i'm just happy.. thnx.. (:

Monday, March 14, 2011

omg! it's my face mase form 1 kot :P so dffrnt!






I MISSS MRSM LANGKAWI DAMN MUCCHHhhHHHHHHHHH!

today's outing

hahaha.. asalnye nk pergi library tapi amek kau.. satang pkul 12 tgh hari tapi bukak pukul 2 .. lupe library kalau hari isnin mmg lambat bukak ,, wahahaha :P

so kitorg borak2 lah dpn lbrary tu.. tapi tgk jam mcm x GERAK2 je.. adoi3!

hmm,, dgn perut aku yg sngt berbunyi ni aku nekad nk makan kat ONE UTAMA sbb cafe kat situ TUTUP.. haiyyooo,... bertuah betullah hari ni.. stress :P
haha.. tunggu bas pon mcm ape nye..
haihhh.. sabar je lahh..


then sampai one utama terus order mcd ouhh.. then lepak kat gazebo kat water fountain kat luar tuu


sayang i yg sorg ni kann (: bile i nk wat sejarah u tnye maths., ahaha.. nasib i suke belajar maths oh dearr :P


hehehe.. then kitorg karaoke la.. makan lagi la,,

masuk marks and spencer bukan beli ape pon .. ahahha..

then ape ehh??

ouhh ye ! JUICE WORKK! SEDAP OHH!

(SBNARNYE MULE2 MINUM RASE DIE PERGHH :p)


so tht's all for tdayy,, thnx!


ILOVEYOUAIZAT!

haiyyoo.. bile nk kurus wanie oiii??



2007






2008







2009





2010







2011..


warghh! dah gemok lah sekarangG! conclusionnye.. 2010 paling kurus.. wee (sblum masuk du) :P

melayu melampau


adekah bermaksud kalau korg fasih cakap bhasa inggeris korg kene pkai sperti ini??
aku tau aku pon x baik mane.. akhirat nnti neraka aku pasti akan rase jgak sblum syurga.. tapi skurg2nye,, kau tu kalau dalam dah busuk,berulat. luar kau tu xpyah la nk jaja lagi bagi basi !

kebolehan bertutur dalam BAHASA APA SEKALIPUN xbermaksud ianya membenarkan kau untuk ikut pnngaruh teruk mereka!

aku bercakap seperti ini bukan aku salahkan sesape.. tapi pade sorg minah ni yg xpsl2 mengutuk aku ktm td.. aku tak kneal kau.. tapi pkaian kau.. ahh! buat aku jijik!
lagi teruk dari gambar!

Sunday, March 13, 2011

mssd bowling and an outing with him (:

it's on 12th of March 2011 (:
we went to MID VALLEY EXHIBITION CENTRE to attend the education fair (:






okay tht's my caption.. but idk why.. everytime we have a date tgther msti die suruh i take some pics.. thnx dear! <3




see ?? bunge tu x la lawa mane.. but i'm satisfied with it sbb gmbar tu dtangkap pade waktu malam.. dekat luar one utama (:







BUT BUNGA NI LAWA.. I MEAN! gmbar ni.. hehe :P






and he love my (tembamness!)





u know what sayang! if u ade duit yg sngat3 banyak en.. setiap kali kite keluar i nak mintak each of THEM! cute okay! (:







so ini pulak kisah saye semasa MSSD BOWLING peringkat daerah(of course la kan) PETALING UTAMA DI SUNWAY PYRAMID
wee.. eventhough dapat nombor 17 but it's okay.. bukan sume org ade pengalaman gitu right? hehe :P
kaki injured teruk okayy?? harap maklum(:



haha.. gmbar ni ditangkap oleh eddy! PAPARAZZI (:






















semasa habis pertandingan.. masih di pusat bowling (:
meet our BOWLING TEACHER(: en. ISHAK! (: